EU Trust

Kurv - 0 Vare

Du har ingen varer i handlekurven.

Garanti og returrett
Produktsammenligning

Du har ingen produkter å sammenligne.

Garanti og returrett

14 dages fuld returret

100% tilfredshet eller pengene igjen

Hos RadiCover er ikke vi fornøyde før du er fornøyd. Det forplikter oss til god kvalitet og service, og det vil vi gjerne måles på.

14 dagers full returret
Skulle du mot formodning ikke være 100% fornøyd med de produktene du har kjøpt hos RadiCover ber vi deg kontakte kundeservice for hurtig hjelp til løsning av evt.problemer. Kan problemet ikke løses gir vi deg pengene tilbake med et smil i løpet av de 14 første dagene etter at du har mottatt produktet. ;o)

2 års garanti
2 års garantiHos RadiCover er vi så trygg på kvaliteten at vi gir to års garanti mot at produktet går i stykker ved alminnelig bruk. Det vil for eksempel si at produktet revner, går opp i limingen, eller andre ting som kan inntreffe. Vi forbeholder oss dog alltid retten til å forsøke å utbedre feilen, samt å få tilsendt produktet du reklamerer på så vi kan bli klokere, og lage produktet enda bedre neste gang.

Last ned retur- og reklamasjonsformular her 

Vårt syn på reklamasjoner er at vi vil mye heller høre fra deg hvis du er utilfreds, så vi kan hjelpe deg, enn at du skal gå og være irritert over kjøpet ditt.

Se våres generelle kjøpsbetingelser her