EU Trust

Kurv - 0 Vare

Du har ingen varer i handlekurven.

Daniel_Svensson-brand_ambassadoer
Produktsammenligning

Du har ingen produkter å sammenligne.

Daniel_Svensson-brand_ambassadoer

Daniel Svensson - En av Danmarks tøffeste kreftpasienter er vår nye RadiCover ambassadør!

Hele to ganger har den danske profesjonelle håndballspilleren, Daniel Svensson, vært rammet av kreft og blitt frisk igjen. Han har på rekordtid overgått legenes forventninger, og kjempet seg tilbake på håndballbanen.

Samarbeidet mellom Daniel Svensson og RadiCover ble til etter Daniels ønske om å bidra til økt bevissthet, om hvordan man skal forebygge kreft. Å beskytte seg mot de helseskadelige og kreftfremkallende strålene, fra de populære, trådløse apparatene, ble en opplagt vinkel, etter den nye kritiske forskningen på området. Samarbeidet med RadiCover, som utvikler og selger anti-strålingsprodukter, kunne altså ikke passet bedre.

Daniel Svensson - RadiCover ambassadør

Svensson skal skape oppmerksomhet rundt bivirkninger ved mobilstråling
Mannen bak RadiCover, Enrico Kaarsberg, som har forsket og arbeidet med bivirkninger ved mobilstråling, forteller her om det nye samarbeidet:

“Det er ekstremt viktig at det kommer mer kritisk fokus på bivirkningene ved mobilstråling. I dag bruker vi ukritisk nettbrett, mobiler, babyalarmer, bærbare PC’er og WIFI, uten å tenke over de helseskadelige konsekvensene. Dette gjelder både voksne og barn, som kort tid etter fødselen får sitt første trådløse apparat - en babyalarm. Kort tid etter det igjen er det ofte en iPad som blir brukt som barnepasser eller krabbetrening til de små. Og, i 8-10 årsalderen er det allerede normen at barna får sin første mobiltelefon og nettbrett. Som voksne bruker vi også 1-3 trådløse apparater mesteparten av dagen samtidig. Vi er altså omsluttet av elektromagnetisk stråling, mesteparten av døgnet - også når vi sover - hvor mobilen ofte ligger på nattbordet, og utsender stråler hele natten.”

Med Daniel Svensson sin store kjennskap til befolkningen, gjennom opptredener i mediene, med hans egne personlige historie og erfaring som kreftpasient, håper både Daniel og RadiCover å få flere til å tenke over bivirkningene, og de mulige konsekvensene – i form av bl.a. nettopp økt risiko for kreft - ved bruk av de trådløse apparatene.

Daniel: ”Jeg har stått ved kanten to ganger og sett utover!”

Daniel har med sine egne ord stått to ganger på kanten, og sett utover. Han har stått der, hvor man ikke vet om man skal leve eller dø.

I mars 2016, fikk 34-åringen Daniel Svensson konstatert lymfekreft for andre gang på tre år. Han ble tvunget til å forlate håndballbanen han elsker, og innlagt på et sjukehus. Han skulle enda en gang ut i en kamp, som ble langt viktigere enn den største håndballkampen han noensinne har spilt, i løpet av karrieren. 
Daniel Svensson - RadiCover ambassadør med Enrico

I september 2016 er han endelig tilbake på håndballbanen igjen, sammen med lagkameratene sine i Skjern, Danmark.

"Jeg er lykkelig, og jeg synes det er fantastisk å være en del av spillet igjen”, forteller Daniel Svensson. “Det var et hardt slag å bli syk igjen. Jeg ble dratt ut av en veldig god hverdag, og skulle kjempe med alt jeg hadde, en gang til. Samtidig var det en rekke spørsmål om liv og død, som lå og svevde. Hvor alvorlig var det denne gangen, ettersom det var et tilbakefall?” 

Både bekjente og ukjente fra hele Danmark har rost Daniel Svensson, for å være åpen om sykdommen sin. Han har jevnlig delt bilder fra sykdomsforløpet – bl.a. på Instagram-profilen sin.

Vil gjøre en forskjell for andre…
“Det er veldig mange ganger at vi opplever verden som et glansbilde, og det… altså… livet er jo som det er. Med oppturer og nedturer. Og det vil alltid komme en nedtur etter en opptur. Sånn er det bare. Jeg har derfor ikke noe imot å dele av meg selv, og vise at jeg også er svak” forklarer Svensson angående åpenheten.

Et comeback på håndballbanen var hele tiden målet og motivasjonen til Daniel Svensson under sykdomsforløpet. Dette er også en realitet nå, selv om det fortsatt er et stykke igjen til toppformen. "Jeg har et ønske om å gjøre en forskjell utenfor banen – å fremstå som en inspirasjon for andre, til å klare seg gjennom kampen, hvis sykdommen først rammer. Men, jeg ønsker også at mine egne opplevelser og sykdom skal få folk til å tenke seg om, og gjøre noe preventivt for å unngå kreften – fremfor å skulle gå igjennom cellegiften og strålene, for å kurere den igjen", avslutter Daniel Svensson.

Rutenett  Liste

Bruk synkende rekkefølge
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Rutenett  Liste

Bruk synkende rekkefølge
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4