EU Trust

Kurv - 0 Vare

Du har ingen varer i handlekurven.

Matine Simensen - Mama til sykt barn
Produktsammenligning

Du har ingen produkter å sammenligne.

Matine Simensen - Mama til sykt barn

Matine Simenssen - RadiCover Brand ambassadør

Om Martine:Martine Simensen

- Mamma til en liten tass på snart måneder som heter Theodor.
- Samboer/barnefaren og vi bor sammen i Hedemark. Theodor er første barnet vårt.

Diagnose sykt barn: Forstyrrelse i metabolismen av fettsyrer.
LCHADD - (Long-chain 3-hydroksyacyl-CoA dehydrogenase deficiency) eller kalt Tri funksjonell protein defekt.
LCHADD innebærer redusert evne til å forbrenne vanlig langkjedet fett. Ved en eventuell infeksjon, feber, vanlig sykdom, feber o.l vil det være kritisk og frigjøring av fett medfører opphopning av giftige metabolitter som kan utløse alvorlig metabolsk krise. Ved en metabolsk krise vil det gå rett til skade på hjerte, hjerne, lever, nyrer og lunger. Dette er dessverre dødelig om krisen går så langt. Det er flere barn i det store utland som i år dessverre ikke har overlevd grunnet «bare» en liten infeksjon.
Han skal derfor unngå faste og MÅ ha mat hver 3-4 time 24/7 resten av livet- det for å unngå at han havner i en katabolsk tilstand. Det er under 8 andre personer i Norge med denne sykdommen. Theodor er den siste så han er den første som fikk påvist dette gjennom nyfødtscreening. 1:360000 barn. Så i våre øyne er han en unik liten tass, uansett.
Han har også trakeomalasi, øvre luftveiskollaps og store falske mandler som gjør at han puster dårligere enn andre. Han behandles med C-PAP.
Ved fødsel så holdt vi på å miste han grunnet alvorlig fødselsasfyksi, respirasjonssvikt og andre hjerte-lunge svikter. Det ble satt igang opplivningstiltak når han var nyfødt. Heldigvis så fikk han ingen vedvarende følger av dette og er ellers frisk. Han har også gastrostomi(knapp på magen).

Ønsker såklart ikke og påføre vår superhelt noe mer skade
Vi går alltid med bekymringer og passer på sykdomssymptomer, mat og ellers aktivitet. Det er alltid viktig og vite at magen hans ikke er tom og at han ikke tærer på seg selv.- Dette er vanskelig.

Det finnes ikke mye informasjon rundet sykdommen dette da det er en ganske sjelden tilstand. Eneste vi vet er at han er ekstra utsatt for blindhet, hjerteproblemer/svikt, lungeproblemer og plutselig død.
Vi ønsker såklart ikke og påføre vår superhelt noe mer skade, så vi prøver så godt vi kan og skjerme han.

Ja til være ambassadør for Radicover
Derfor har vi valgt og takke ja til være ambassadør for Radicover da dette med stråling kan være veldig helseskadelig, noe vi ikke ønsker og påføre oss.

Vi har allerede testet ut noen RadiCover produkter og vi ser frem til fortsettelsen.

Rutenett  Liste

Bruk synkende rekkefølge
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Rutenett  Liste

Bruk synkende rekkefølge
  1. 1
  2. 2
  3. 3