EU Trust

Kurv - 0 Vare

Du har ingen varer i handlekurven.

Svar på Kritikk
Produktsammenligning

Du har ingen produkter å sammenligne.

Svar på Kritikk

D. 28/10-15 publiserte Politiken.dk en artikkel, som omhandlet anti-strålingsprodukter til mobiltelefoner, hvor bl.a. RadiCover ble nevnt. Uten å ha testet noen av RadiCovers anti-strålingsprodukter til mobiltelefoner, konkluderte artikkelen at anti-strålingsdekslene fra RadiCover måtte gjøre at mobiltelefonen skrudde opp for sendestyrken og strålingen, som da tilsier at dekselets strålings-reduksjon utlignes. Dette er - via gjennomførte SAR tester - saklig bevist som feil. Dekslene våre er konstruert for å sikre en maksimal beskyttelse, i retning av kroppen og hodet (kun ved fronten av mobilen), og har minimal påvirkning av sendesignalet, i alle øvrige retninger. 
RadiCover SAR test - af Cetecom GmbH/Inc. RadiCover anti-strålings cover

Test viser nettoreduksjon av stråling på 86%
RadiCover forholder seg derfor uforstående til artikkelens kritikk og påstander, ettersom SAR målinger, som er foretatt i det internasjonale uavhengige laboratoriet CETECOM i Tyskland og USA, viser at netto-reduksjonen, i retning av kroppen og hodet, er på opptil 86%, selv om mobilen må skru opp for sendestyrken. RadiCover har dessuten dokumentert produktene sine via EMC tester i Danmarks førende EMC test-laboratorium, som påviser en strålings-reduksjon i retning av kroppen og hodet (på forsiden av dekselet).

SAR tester fra 2016 - Gjennomført med suksess
I artikkelen fremgår det at den offisielle måten å måle en mobiltelefons stråling på, er å ta en såkalt SAR test (Specific Absorption Rate). SAR forteller utelukkende hvor mye stråling og energi som overføres til et "dummy-hode" fylt med veske, ved å måle veskens temperaturendringer. Grunnet at RadiCovers produkt ikke er en mobiltelefon, men et deksel, valgte RadiCover inntil juni 2016, å utelukkende teste med OTA/EMC tester. I august 2016 har vi derimot utvidet dette med SAR tester, som har bekreftet at RadiCovers produkter fungerer etter hensikten.

Mobilstråling er ikke skadelig - eller...?
RadiCover forholder seg også uforstående til utsagnet fra den danske pasientforeningen, Kræftens Bekæmpelse, om at mobilstråling ikke er påvist å være helseskadelig. (Se også link til internasjonal kritikk av dansk forskning nedenfor.) Samtidig henviser både WHO, Kræftens Bekæmpelse, og den danske Sundhedsstyrelsens til ”Forsiktighetsprinsippet”, da den langsiktige skadeeffekten enda ikke er kjent. RadiCover ser ikke alene på dansk forskning når vi vurderer den kreftfremkallende risikoen fra mobilstråling. Vi ser også på de mange andre kritiske utenlandske undersøkelsene, som f.eks. Hardel Group (Sverige), NTP (USA), og andre påviste bivirkninger, som f.eks. nedsatt fertilitet, hodepine, atferdsproblemer og andre nevrologiske skader. Se den lange listen vår over forskning, som påviser alvorlig økt risiko for bivirkninger RadiCover SAR test - af Cetecom GmbH/Inc. RadiCover anti-strålings cover

Se også:

WHO-ekspert kaller dansk kreftforskning av mobilstråling 'feilaktig'

Eksperter: Dansk forskning av mobilstråling er makkverk