EU Trust

Kurv - 0 Vare

Du har ingen varer i handlekurven.

  "Børn & Fritid" - Sådan beskytter du dig mod mobilstråling og tyveri fra kontaktløs betalingskort

  Publiseret den 22. feb. 2018
  Magasinet Børn & Fritid omtaler RadiCovers anti-strålings- og RFID beskyttende produkter i deres Februar/Marts 2018 magasin en artikel ved navn: ”Sådan beskytter du dig mod mobilstråling og trådløst tyveri”. En vigtig artikel om mobilstråling og hvordan man beskytter sig imod den i dagligdagen. Les mer

  Helsesøsteren om stråling og gravide...

  Publiseret den 24. jan. 2018

  Det er med tiden gått opp for de fleste at røyking, stoffer og alkohol ikke henger sammen med en sunn og avbalansert graviditet. Men våres moderne og ikke minst digitale adferd inneholder flere trusler enn det kan ses med det blotte øye, påpeker Helsesøster Anette Straadt.

  Les mer

  Stråling gir 2,7 gange større risiko for abort!

  Publiseret den 24. jan. 2018

  Vi har lenge kjent til UCLA´s studie av danske gravide kvinner som viste at mobilstråling påvirker fostre og øker sannsynligheten for, at barn får både innlæringsvanskeligheter og adferdsproblemer generelt senere i livet. Nå er det mer bekymrende nytt  fra en annen amerikansk forskergruppe.

  Les mer

  Telefonen op ad lommen og hold i god afstand fra kroppen igennem hele dagen - og natten!

  Publiseret den 21. des. 2017

  Telefonen op ad lommen og hold i god afstand fra kroppen igennem hele dagen - og natten!

  Du kender det sikkert – mobilen er sjældent mere en 1 meter væk fra os igennem hele døgnet. Om dagen i lommen, tasken eller BH´en og om natten på natbordet, som vækkeur og livslinje til de sociale medier og nødopkald.

  Les mer

  180 Internasjonale forskere sender advarsel mot mobilstråling

  Publiseret den 13. okt. 2017
  180 forskere og læger fra 37 lande sender i en erklæring til ledelsen i EU kommissionen en kraftig advarsel vedr. den forestående udrulningen af de nye 5G signal. Les mer
  Emner 1 til 5 af 25 i alt Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. Neste side
  Vis per side