EU Trust

Kurv - 0 Vare

Du har ingen varer i handlekurven.

Helsesøsteren om stråling og gravide...

Publiseret den 24. jan. 2018

Det er med tiden gått opp for de fleste at røyking, stoffer og alkohol ikke henger sammen med en sunn og avbalansert graviditet. Men våres moderne og ikke minst digitale adferd inneholder flere trusler enn det kan ses med det blotte øye, påpeker Helsesøster Anette Straadt.

Les mer

Stråling gir 2,7 gange større risiko for abort!

Publiseret den 24. jan. 2018

Vi har lenge kjent til UCLA´s studie av danske gravide kvinner som viste at mobilstråling påvirker fostre og øker sannsynligheten for, at barn får både innlæringsvanskeligheter og adferdsproblemer generelt senere i livet. Nå er det mer bekymrende nytt  fra en annen amerikansk forskergruppe.

Les mer

180 Internasjonale forskere sender advarsel mot mobilstråling

Publiseret den 13. okt. 2017
180 forskere og læger fra 37 lande sender i en erklæring til ledelsen i EU kommissionen en kraftig advarsel vedr. den forestående udrulningen af de nye 5G signal. Les mer

Så mye stråler mobiltelefonen din - 2017 listen

Publiseret den 20. mars 2017
Disse smarttelefonene avgir mest skadelig stråling! Det er enorme forskjeller fra mobil til mobil. Se hvilke modeller som er best og verst. Les mer

Franske helsemyndigheter vil beskytte barn ennå mer

Publiseret den 1. nov. 2016

Ny kritisk vitenskapelig fransk rapport konkluderer med at barn er mer sårbare for mobilstråling (RF). Det franske Helseagentur anbefaler derfor ytterligere stramninger av reglene for eksponering av stråling for små børn.

Les mer
Emner 1 til 5 af 8 i alt Side:
  1. 1
  2. 2
  3. Neste side
Vis per side